USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Колективу обласного дитбудинку представили нового керівника

27 Березня 2024 15:36
На посаду керівника обласного дитбудинку рішенням сесії облради строком на три роки призначено лікаря-методиста сиротинцю Віктора Максимюка, який став переможцем конкурсного відбору на вакансію керівника комунального закладу.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Працівникам соціально-медичної установи новопризначеного директора представили голова Волиньради Григорій Недопад та його заступник Григорій Пустовіт.

Очільник обласної ради зауважив, що з Віктором Максимюком більшість колективу уже співпрацювала і в дитбудинку, і під час 20 місяців евакуації у Польщі.
«Тож сподіваюся, що співпраця буде злагодженою. Час складний, а попереду багато роботи – і реформування, і реконструкція, і контрактування з НСЗУ, і новий вид діяльності. При цьому пріоритетом залишається піклування про малюків. Можливо, невдовзі нам з вами доведеться прийняти і евакуйованих вихованців дитбудинків із зони бойових дій. Тому заклад має ефективно функціонувати й розвиватися», – звернувся до колективу Григорій Недопад.
Його заступник Григорій Пустовіт висловив вдячність працівникам дитбудинку за їхню сподвижницьку працю: «Це неймовірно важка робота і психологічно, і фізично. Та ще й в час, коли завдання мінімум – вижити. Але випробування – це одночасно і шанс стати витривалішими, кращими, оновленими. Скористайтеся цим шансом».
Читати ще: Їм потрібна любов і сім’я: як живуть діти у сиротинці в Луцьку

Новопризначений директор обласного будинку дитини для дітей з ураженнями центральної нервової системи з порушеннями психіки Віктор Максимюк зазначив, що у роботі понад усе цінує самовіддачу, а в стосунках з підлеглими – дисципліну та культуру спілкування. Тож висловив сподівання на продуктивну взаємодію.
Представники засновника також цікавилися умовами перебування дітей, яких у сиротинці вже 13, а ще – додатковими потребами закладу на випадок необхідності прийняти вихованців з подібних установ, евакуйованих з прифронтових територій. Григорій Недопад запевнив, що з боку Волиньради буде максимальна підтримка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сироти Показати IP 27 Березня 2024 21:49
Нарешті ми бе Юлдашева!!!!. Ще б своїх затичок забрав би з собою то вже і спокій запанув би у колективі а так залишилися ще деверсати стукачки. Хоча як спеціалісти вони повні нулі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus