USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89
Запитай юриста
[8 Червня 2016 17:02] SONECHKO: Доброго дня!

Підкажіть, будь-ласка, працюю на приватному підприємстві, маю дитину віком до 3-х років, вийшла з декретної відпустки та працюю з неповним робочим днем на посаді начальника відділу кадрів. Для забезпечення роботи підприємства взяли ще одного начальника відділу кадрів теж на 0,5 ставки, тобто тепер ми вдвох ділимо одну посаду.

Чи потрібно в посадовій інструкції розділити посадові обов"язки?

Чи можна кожному з нас зробити посадову інструкцію загальну, без розподілу? Чи не буде це порушенням? Адже, коли мій робочий день закінчився, роботу потрібно робити, бо робимо ми одне й теж тільки в різний час робочого дня, але оскільки спочатку обов'язки були розділені, то тепер другий працівник не хоче виконувати нічого, окрім того, що зазначено в посадовій.
Відповідь юриста:
Доброго дня! За таких обставин та відношення до роботи іншого працівника, слід змінити його посадову інструкцію, прописати її особисто під такого працівника із детальним викладенням усіх його трудових обов'язків. І це буде ефективно і правильно.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus