USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Зеленський відреагував на замах на Фіцо

15 Травня 2024 18:50
Президент України Володимир Зеленський засудив замах на словацького прем’єра Роберта Фіцо. Він назвав «жахливим» напад на нього після виїзного засідання словацького уряду.

«Ми рішуче засуджуємо цей акт насильства проти глави уряду нашої сусідньої держави-партнера. Слід докласти всіх зусиль, щоб насильство не стало нормою в будь-якій країні, формі чи сфері. Ми щиро сподіваємося, що Роберт Фіцо швидко одужає, і висловлюємо нашу солідарність із народом Словаччини», – написав Зеленський у мережі.

Замах на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стався у місті Гандлова. Фіцо вийшов до місцевих жителів після засідання уряду, після чого пролунало кілька пострілів. Внаслідок нападу прем’єр упав на землю. За інформацією ЗМІ, він поранений у груди та живіт.

Читати ще: Замах на прем’єра Словаччини: ЗМІ назвали особу нападника

Фіцо перебуває в небезпечному для життя стані. Все вирішиться у найближчі години, офіційно повідомлялось на сторінці прем’єра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus