USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Волинь вже має 55% від необхідної потужності електроенергії, вся критична інфраструктура заживлена

26 Листопада 2022 10:30
За інформацією енергетиків, наразі атомні електростанції продовжують набирати потужності, поступово вмикають енергоблоки. У зв’язку з цим на Волинську область, порівняно з вчорашнім днем, додали ще 40 мВт потужності.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Загалом сьогодні область має 200 мВт, що становить близько 55% від необхідної потужності електроенергії.

У зв‘язку з додатковими 40 мВт ПрАТ «Волиньобленерго» почергово вмикає електроенергію усім мікрорайонам та прилеглим селам Луцької громади на кілька годин. Порівняно з учорашнім днем, є можливість одночасно заживити більше споживачів та подавати електроенергію більш тривалий період часу.

Уся критична інфраструктура заживлена. Вода має бути скрізь, за винятком поверхів вище 4-6 у будинках, які тимчасово без електроенергії, та окремих об‘єктів, де є пориви.

Тепло подано до понад 99% будинків, без опалення лише 5 багатоквартирних будинків. Працівники ДКП «Луцьктепло» продовжують працювати з будинками, де встановлено ІТП, щоб подати теплоносій напряму там, де ІТП цьому заважає.

Електротранспорт ще не працює, автобуси їздять в режимі вихідного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН. Показати IP 26 Листопада 2022 12:54
Жу-жу-жу по секрету всьому світу розкажу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus