USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Вкрав навушники і парфуми: лучанину світить від семи років за ґратами

12 Травня 2024 11:27
Навушники, кусачки, лосьйон і жіночі парфуми – це ще не весь список того, що лучанин із району ЛПЗ цупив у магазинах міста. Раніше чоловік уже був судимий за крадіжки. Тоді він відбувся роком іспитового терміну.

Однак спритник знову взявся за старе. Нині на його рахунку – шість крадіжок і один грабіж, бо останнього разу зловмисника спіймали продавчині. Справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За даними слідства, на викраденні з одного з магазинів навушників і кусачок молодика спіймали продавчині, проте він чинив їм опір. Як з’ясувалося, лучанина вже судили за крадіжки, він отримав рік умовно. Після цього зафіксували сім нових епізодів.

На черговому засіданні допитали потерпілих і двох свідків. Раніше обвинувачений у скоєному не зізнавався. Потім обіцяв відшкодувати вартість вкраденого, але так цього і не зробив. У ході нещодавнього судового засідання лучанин визнав свою вину.

Допитали чотирьох представників потерпілих – працівників магазинів, які обкрадав обвинувачений, зокрема одну із продавчинь, яка зловила молодика на крадіжці.

«Цей факт крадіжки непоодинокий. Людина не визнає вини, намагається виправдатися. Думаю, це неправильно. Її варто покарати», – сказала жінка.
Читати ще: За поцуплений дриль лучанин відсидить сім років за ґратами

Іншу працівницю цього ж магазину допитали як свідка.

«Його затримала моя колега. Я була свідком цього затримання. Вона намагалася утримати його в магазині. Він витягнув її на вулицю і викинув кусачки на підвіконня. Викликали поліцію. Завели його до магазину. Покликали охоронця. Він просто спокійно виходив, але моя колега побачила, що він заховав їх у кишеню. Вона за ним слідкувала і в порозі намагалася його зупинити, тримаючи за руку. Він хотів втекти. Його товариш намагався відбити його на вулиці. Це все я бачила. Ми його не обшукували. Пізніше стало відомо з відео з камер, що він ще вкрав навушники», – розповіла жінка.

Читати ще: За крадіжку iPhone невиліковно хворого волинянина посадили на понад п’ять років

Як свідка допитали й сусідку обвинуваченого. На всіх записах із камер відеоспостереження вона впізнала свого сусіда. Лучанка працює контролером у громадському транспорті. За її словами, чоловік також не оплачує проїзд.

«На моїй роботі складено на нього постанову працівниками поліції за неоплачений проїзд у транспорті», – додала вона.

Потім у суді дослідили письмові докази. Обвинуваченому продовжили запобіжний захід – тримання під вартою. Cвій вирок молодик почує через кілька днів. За скоєне йому світить від семи до 10 років неволі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus