USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44

Українці знову можуть замовляти індивідуальні автономери у сервісних центрах МВС

15 Травня 2024 09:48
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ відновили надання послуги з оформлення індивідуальних номерних знаків на автомобілі.

Про це поінформувала пресслужба Головного сервісного центру МВС.

«Відтепер популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки доступні для замовлення. Сервісні центри МВС відновили цю послугу, яка була тимчасово призупинена через погіршення воєнної безпеки в місцях розташування виробничих потужностей. Автовласники можуть знову замовляти індивідуальні номерні знаки онлайн – у Кабінеті водія», – поінформували у ГСЦ.

Також цією послугою можна скористатися при особистому зверненні до будь-якого сервісного центру МВС.

Уточнюється, що номерний знак для легкового автомобіля коштує 204 грн; для мотоцикла – 92,4 грн. Три символи (мінімальне замовлення) обійдуться у 300 грн, а кожний наступний (до восьми символів) – 90 грн, вартість графічного елемента – 500 грн.

Читати ще: В Україні з'явився е-сервіс для перевірки протоколу обов’язкового техконтролю авто

Отримати індивідуальний номерний знак можна двома способами: самостійно або з доставкою на відділення «Нової Пошти». Самостійно забрати індивідуальний номерний знак можна у ГСЦ МВС у Києві – в управлінні стандартизації за адресою вул. Мрії, 19.

«Логістичні послуги з доставки на відділення «Нової Пошти» надає ДП «ІНФОТЕХ» за додаткову плату. Послуга із виготовлення індивідуальних номерних знаків надається до 40 днів», – додали у пресслужбі ГСЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus