USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Варшаві – масштабна пожежа в торговому центрі

12 Травня 2024 13:19
У польській столиці Варшаві в неділю, 12 травня, спалахнула масштабна пожежа в одному з торгових центрів.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на RMF24.

За повідомленням пожежної служби, весь центр був охоплений вогнем, а будівля повністю знищена. Вогонь швидко поширювався через легкозаймисті матеріали, переважно текстиль.

Ліквідовують пожежу 180 вогнеборців. Операція може тривати до десятка годин, прогнозують у Національній пожежній службі.

Рятувальні роботи проводить також Група хімічного та екологічного порятунку. Однак наразі прилади не зафіксували перевищення концентрації шкідливих речовин у повітрі.
Читати ще: У Копенгагені горить найстаріша в світі біржа

За словами пожежників, вогонь, ймовірно, спалахнув у кількох місцях. Перші пожежні підрозділи прибули на місце події через 11 хвилин після отримання повідомлення про надзвичайну подію. На той час вогонь вже охопив дві третини залу.

До моменту прибуття пожежників практично вся будівля центру вже була охоплена полум'ям. Дах комплексу також частково обвалився.

Наразі причина загоряння невідома. Всі прилеглі до торгового центру вулиці перекриті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus