USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Новий крок: заява на вступ до Житомирської політехніки. Розкриття ваших можливостей

17 Травня 2024 13:56
Вступ на бакалавра 2024 року – це період, коли ви можете вибрати свій шлях у світі освіти та професійного розвитку. Житомирська політехніка відома репутацією та широким спектром освітніх програм для бакалаврів, які дозволяють студентам реалізувати свій потенціал у різних сферах.

Серед запропонованих напрямів бакалаврату в університеті можна виділити такі галузі, як філологія, економіка, комп'ютерні науки, менеджмент та багато інших. Ці програми ретельно розроблені, враховуючи сучасні вимоги ринку праці.

Вступ на магістратуру 2024 року до ЖДТУ має широкий спектр спеціалізацій магістра, включаючи політологію, психологію, право, інженерію програмного забезпечення та багато інших. Всі програми навчання орієнтовані на потреби ринку праці та забезпечують практичні навички.
Вступна кампанія-2024. Чому варто обрати Житомирську політехніку

Житомирська політехніка – це центр інновацій, де наука переплітається з практикою, а знання перетворюються на реальні зміни. Випускники Житомирської політехніки стають успішними фахівцями, визнаними науковцями та засновниками компаній, що процвітають.
Сьогодні Житомирська політехніка – це лідер у наданні освітніх послуг на Житомирщині та найрейтинговіший університет регіону за основними рейтингами та показниками, такими як Webometrics, Консолідований рейтинг ЗВО України та ТОП 200. На сьогодні налічується більш як 9000 студентів, і їхня кількість протягом останніх восьми років зростає.
З шести факультетів, що пропонують великий вибір освітніх програм, студенти мають можливість обирати той напрям, який відповідає їхнім інтересам. Університет також створює екосистему, яка допомагає студентам та викладачам втілювати свої ідеї в життя, запускати стартапи та розвивати власний бізнес. Інноваційний хаб університету – це місце, де наука стає рушієм економічного зростання.

Університет підтримує інноваційні проєкти, зокрема студенти можуть досліджувати використання водню на автомобільному транспорті у водневій лабораторії з автомобілем Toyota Mirai.
На офіційному сайті є правила вступу 2024, з якими ви можете ознайомитися. Вступ до університету Житомирська політехніка допоможе розкрити ваш потенціал!Приєднуйтеся!

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus