USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.22 10.48

На Волині ввечері горіли два житлових будинки

15 Травня 2024 22:29
Сьогодні о 19:34 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у Ковелі на вулиці Володимирська.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

На місце виклику прибули вогнеборці 19 ДПРЧ, які по прибуттю організували дві ланки ГДЗС для роботи в непридатному для дихання середовищі та подали на гасіння два водяних стволи. Локалізувати розповсюдження вогню вдалося о 19:53. О 20:20 ліквідували пожежу.

Читати ще: Біля Луцька невідомі спалили гектар поля

Постраждалих немає. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Також сьогодні о 20:35 до надзвичайників надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в селі Залісся Камінь-Каширського району.

На місце виклику прибули вогнеборці 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширський та МПО с. Сошично, які організували ланку ГДЗС для пошуку людей в задимленому середовищі. На гасіння подали три водяних стволи. Пожежу локалізували о 21:08.

Постраждалих немає. Причина пожежі: порушення експлуатації пічного опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus