USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку пасажирка Range Rover тричі вдарила патрульного і постала перед судом

1 Травня 2024 06:18
Лучанка нанесла патрульному кілька ударів по обличчю та постала за свої дії перед судом. Правоохоронці спинили авто Range Rover за порушення правил дорожнього руху. Під час розмови жінка вдарила одного з правоохоронців тричі в обличчя.

Усе почалося з порушення правил дорожнього руху, а закінчилося тілесними ушкодженнями та лавою підсудних. У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу лучанки, якій інкримінують погрозу або насильство щодо працівника правоохоронних органів, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За даними слідства, під час патрулювання поліцейським надійшло повідомлення про порушника правил дорожнього руху. Патрульні наздогнали та зупинили авто й почали пояснювати водієві його проступок. Під час розмови обвинувачена, яка була пасажиркою цієї автівки, нанесла одному з копів три удари в обличчя.

«30.12.2023 близько 01:15 Петруков та Денисюк отримали через радіостанцію виклик про допомогу від групи реагування патрульної поліції для зупинки транспортного засобу Land Rover Range Rover, водій якого порушив правила дорожнього руху на вулиці Франка в Луцьку та намагається втекти від поліції. Після зупинки транспортного засобу під час затримання водія вказаного авто Товкач, яка була пасажиркою, умисно, усвідомлюючи протиправний характер свого діяння, а також те, що Петруков є працівником правоохоронного органу та безпосередньо виконує свій службовий обов’язок, долонею правої руки нанесла три удари в ділянку обличчя поліцейському, заподіявши останньому тілесні ушкодження», – інформує прокурор Ірина Стасюк.
Читати ще: Водій і патрульний побилися на волинській АЗС. Як і кого покарали?

Обвинувачена свої дії не заперечує. В залі суду щиро розкаюється та запевняє, що відшкодувала потерпілому кошти за нанесену шкоду. Розповідає, що не розуміє, як так вийшло, та каже, що жалкує про вчинене. «Прошу суворо не карати мене. Я щиро розкаююся. Я не знаю, як це сталося», – говорить обвинувачена.

Потерпілий підтверджує суду, що жінка дійсно все відшкодувала та що конфлікт вичерпано. Просить суд суворо її не карати. «Ми примирилися. Громадянка розкаюється. Думаю, варто її покарати несуворо у зв’язку з тим, що обвинувачена щиро розкаюється. Вона відшкодувала мені всі матеріальні, моральні збитки в повній мірі», – зазначає потерпілий поліцейський.

Суддя озвучує вирок – рік позбавлення волі. Проте посилаючись на ст. 66 ККУ про пом’якшувальні обставини, обвинувачену звільняють від покарання у вигляді позбавлення волі та призначають рік іспитового терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Хз Показати IP 1 Травня 2024 09:30
Була б то баришня на опелі вже б сиділа
Біг дік до Хз Показати IP 1 Травня 2024 10:22
Той рендж ровер 2008 року коштує менше ніж будь-який опель.Просто бидло їхало
Олександр Показати IP 1 Травня 2024 11:53
Якщо вже застосовувати іспитовий термін, то чому б цей іспитовий не максимальний?
Ірина Показати IP 1 Травня 2024 16:33
Це ж які моральні та матеріальні збитки за три удари по морді від мадам бариня відшкодувала? Це називається, бити можна, головне потім грошей дати тому супер підготовленому морально в супер гарній фізичній формі поліцаю при виконанні супер важливихобов'язків.
123 Показати IP 2 Травня 2024 06:54
В мене ніякою поваги не викликають таки терпіли з поліції! Я так зрозумів, за гроші можна ментів бити?!
Петро Показати IP 2 Травня 2024 07:20
Означає що "дати в морду поліцаю" послуга платна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus