USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Луцькі кікбоксери привезли чотири золота з двох чемпіонатів. Фото

13 Травня 2024 16:26
Спортсмени з луцького клубу Forma показали відмінні результати на чемпіонаті України та міжнародному турнірі з кікбоксингу ISKA. На всеукраїнських змаганнях волинські кікбоксери здобули три золоті та дві бронзові медалі. А на міжнародному турнірі представник клубу Forma Артем Кучерук виборов першість.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів тренер спортивного клубу Forma Андрій Подвальний.

Чемпіонат України з кікбоксингу ІSKA тривав у Києві 25-28 квітня. Волинську область представляли шість атлетів. Загалом у змаганнях брали участь понад 600 кікбоксерів із 20 областей України.

Волиняни вибороли три золота та дві бронзи в різних вагових категоріях:

- 1 місце – Руслан Ткачук (вагова категорія – 86 кілограмів);

- 1 місце – Артем Кучерук (вагова категорія – 63 кілограми);

- 1 місце – Артур Гоздецький (вагова категорія – 55 кілограмів);

- 3 місце – Тарас Скочиляс (вагова категорія – 67 кілограмів);

- 3 місце – Назар Сосницький (вагова категорія – 75 кілограмів).
«Конкуренція на чемпіонаті України була дуже висока. Троє наших спортсменів здобули золоті нагороди. Артем Кучерук і Руслан Ткачук підтвердили свої статуси у складі збірної України. До них доєднався Артур Гоздецький, який теж здобув першість. Ми плануємо, що Артур буде готуватися до чемпіонату світу, який триватиме 25-28 жовтня у Відні», – прокоментував тренер Андрій Подвальний.
Читати ще: Нокаут у фіналі на 20-й секунді: луцькі кікбоксери завоювали золото та срібло на чемпіонаті світу в Німеччині

11-12 травня в німецькому місті Хайльбронн відбувся міжнародний турнір із кікбоксингу ISKA. До змагань долучилися атлети з 15 країн.

У складі збірної України у ваговій категорії 65 кілограмів виступав Артем Кучерук. Він виборов золото.
Волинські спортсмени висловлюють подяку всеукраїнській федерації кікбоксингу ISKA за організацію поїздки на змагання.

Попереду в кікбоксерів – відпочинок, підтримка форми та подальша підготовка до чергових турнірів, зокрема до кубка України та чемпіонату світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus