USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Волиняни жертвують кошти для онкохворих дітей. ФОТО

15 Квітня 2010 16:56
У рамках акції «Подаруймо радість життя онкохворим дітям», яка триває з 15 березня, сьогодні відбувся благодійний концерт - такий захід на Волині проводиться уперше.

«На рахунок обласного онкогематологічного центру перераховано близько 18 тисяч гривень. Підприємці придбали іграшки для хворих дітей. І ми плануємо зробити в Центрі ігровий куточок. Акція мала завершитися 15 квітня. Втім, на численні прохання волинян, ми продовжили її до 25 травня», - розповідає заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніна Грабаровська.

Благодійний концерт зібрав повний зал глядачів. Овації у залі викликав виступ молодшої групи хору Центру християнського виховання дітей, яким керує Тетяни Толочко.

На дійство прибули й представники усіх християнських конфесій: Волинських єпархій УПЦ Київського та Московського патріархатів, Луцького екзархату УГКЦ та Луцької дієцезії Української римо-католицької церкви.

«Християнство – не лише віра, але й творення добра і милосердя. Діти – це радість і наше майбутнє. Тому так неприродно, коли доводиться думати про хворих дітей. Напевно, є багато причин, чому діти хворіють.

Якщо говорити про онкозахворювання, тут дорослі мусять визнати, що велика провина і нашої часто немудрої цивілізації. Бо багато тих хвороб спричинені нашим немудрим господарюванням на землі», - каже рдинарій Луцької дієцезії УРКЦ отець Маркіян.

Від митрополита Ніфонта усім присутнім благословення передав отець Микола. А отець Роман із Луцького екзархату УГКЦ розповів, що прибув на концерт одразу ж після візиту до обласного онкодиспансеру.

Під час концерту відбувся і благодійний збір коштів на підтримку онкохворих дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus