USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95

Українські та білоруські прикордонники затримали трикотаж і будматеріали. Фото

12 Травня 2010 11:31
На українсько-білоруському кордоні 10 травня у другій половині дня прикордонники виявили контрабанду тканини та будівельних матеріалів.
Про це повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Спершу один із патрулів відділу прикордонної служби «Самари» Луцького загону Держприкордонслужби знайшов неподалік від лінії державного рубежу 13 рулонів трикотажної тканини. Вони були заховані та накриті поліетиленовою стрічкою. Під час пошукових дій правоохоронці виявили ще одну схованку із 16 рулонами будівельної вати для утеплення. Ще 39 аналогічних рулонів були переміщені на суміжну сторону. Їх знайшли поінформовані українськими прикордонниками білоруські колеги.
Поблизу схованок з тканиною та будматеріалами співробітники Держприкордонслужби затримали 3 жителів сусіднього села. Один із них заявив, що лише віз гужовою підводою їжу пастухам. Решта двоє також відмовлялися від причетності до контрабандної діяльності, проте згодом один із них проговорився, що безпосередньо брав у ній участь.
Обставини правопорушення з’ясовуються. Знайдений на українській стороні товар передали в митницю. На затриманих оформили протоколи за порушення прикордонного режиму та державного кодону. Міру їх відповідальності визначить суд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus