USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

У Ковелі художники розмалювали коридори дитячої поліклініки

29 Листопада 2016 17:11
Художники Оля Комісарик, Лариса Крамар, Аня Карп'юк, Наталя Чимрук та Ірина Кондратович розмалювали стіни в коридорі дитячої поліклініки в Ковелі, - інформує Kowel.com.ua.

«Наближаються новорічні та різдвяні свята. Це час, коли трапляються справжнісінькі дива. І не треба очікувати чудес від фей, а самим творити казку для інших! З такими думками команда ковельських художників-ентузіастів (Оля Комісарик, Лариса Крамар, Аня Карп'юк, Наталя Чимрук та я) вирішили стати феями для діток і внести трішки казки в сірі будні коридорів Ковельської дитячої поліклініки та розфарбувати стіни життєрадісними кольорами. Надіємось, що така атмосфера допоможе діткам рости здоровими і щасливими. А навіть якщо хтось захворіє, то щоб похід до лікаря не був для дитини сповненим переживань, а навпаки - пригодою з швидким одужанням!» – пише Ірина Кондратович в мережі.



«Дякуємо Ковельській молодіжній громадській організації ФОМА за фарби і матеріали для втілення творчих задумок. Тепер дітки чекатимуть на лікаря разом з феями та казковими героями чарівного саду)», – додає вона.



«Всі художники працювали завзято і натхненно та виснажені фізично. Але яке задоволення було прийти сьогодні вранці в поліклініку з повітряними кульками і солодощами і влаштувати дітям свято прямо в коридорах і почути їх реакцію на нашу творчість. І тут зникає вся втома, а на душі – мир і спокій! І просто моральне задоволення від того, що світ став на краплиночку кращим)», – пише художниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 29 Листопада 2016 17:41
Мабуть що ці люди більш достойні звання героя, не здається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus