USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Тетяна Ціхоцька потішить краян «Волинським Велокоднем»

26 Березня 2010 11:54
На Благовіщення, 7 квітня, після Великодніх свят у Волинському обласному музично-драматичному академічному театрі імені Тараса Шевченка луцька співачка Тетяна Ціхоцька представить концертне шоу «Волинський великдень».
Тетяна Ціхоцька - солістка концертної програми. Крім того, режисер, постановник та авторка ідей костюмів і аранжувань.
Під час прямого ефіру інтернет-телебачення «ВН» артистка розповіла, що основою для шоу-програми «Волинський Великдень» є весняні народні традиції. Усі дії на сцени пов'язні між собою й ілюструють ту чи іншу великодню традицію.

Розпочнеться шоу дійством на Масляну, а закінчиться обрядом на Пасху. Триватиме мюзикл близько двох годин із антрактом, тривалістю 40 хвилин.
У перерві глядачів частуватимуть пасками і наливками. В холі театру гратимуть троїстські музики на старовинних інструментах. Триватиме виставка-продаж виробів народних промислів.

Зі сцени прозвучить унікальна самобутня пісня - «риндзівка». Співаки виступатимуть в оригінальних національних костюмах, відтворених за літографією галицького художника Антона Пилиховського (XIX століття).
Тетяна Ціхоцька розповіла, що тканини для костюмів вона вибирала власноруч.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus