USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Сьогодні і завтра землетрусу на Волині не буде, - МНС

17 Березня 2010 13:05
Землетрусу на Волині не буде, це чергова журналістська «качка», - запевняють в обласному управлінні МНС.
Волинські рятувальники МНС спростовують інформацію про можливий землетрус на території Волинської області. Про ймовірний землетрус, який нібито трапиться на Волині 17-18 березня, розповіли 11 березня українські ЗМІ.
Фахівці цивільного захисту та безпеки життєдіяльності кажуть, що область нібито може трусонути з силою 6–7 балів за шкалою MSK-64. До слова, при силі поштовху шість балів падають меблі, можливі тріщини в окремих будівлях, димових трубах, можуть бути зсуви ґрунту.
Обласне управління МНС разом із гідрометеоцентром переконують, що подібна інформація є нічим іншим як черговою спробою викликати паніку в населення, - пише Луцький інформпортал.
За словами першого заступника обласного ГУ МНС Василя Ромка, на Волині ймовірність землетрусу нульова. «Це чергова журналістська «качка», - зауважив чиновник.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus