USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

Семінаристи молилися цілу ніч. ФОТО

7 Березня 2010 16:32
Традиція Волинської Духовної семінарії служити Полунощницю в ніч на п’ятницю у період Великого посту підтримується уже кілька років поспіль, адже у час святої Чотиридесятниці душа прагне особливого служіння Богу.
Отож, і цього року з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта традицію було продовжено.

У четвер 4 березня близько опівночі вихованці ВДС зібрались у семінарському храмі для звершення Вечірнього правила.

Після вечірніх молитов клірик Свято-Покровського кафедрального храму Луцька та помічник інспектора ВДС ігумен Аліпій (Сапіга) благословив початок Полунощниці.

Завершивши богослужіння отець Аліпій звернувся до студентів із закликом пробачити гріхи своїм ближнім, і усугубити молитву в час покаяння – яким є період святої Чотиридесятниці.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 8 Березня 2010 10:45
чаклуни :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus