USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Поблизу Нововолинська у «джунглях» знайшли автобусну зупинку. ФОТО

5 Квітня 2016 09:52
Одразу дві толоки відбулися в селищі Жовтневому Іваничівського минулої суботи: на кладовищі і вздовж в'їзної дороги. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

"Цього разу 9 людей прибрали дрібне сміття з обочин, покосили сухе зілля, вирізали частину кущів та позбирали вагон сміття уже на самій території. Хто приєднався сьогодні - дякую! далі буде", - коментує селищний голова Олександр Топорівський.

"Друга половина дня - з колективом неймовірно дружньої церкви "Спасіння". Джунглі-2. Результат - майже закінчили одну з обочин в’їзної дороги, і там направду замість кущів були дерева - так все заросло. Плюс по одній з обочин тепер можна ходити - вона ідеально рівна (завдяки цьому кущі тепер можна буде зрізати косаркою). Закінчили о восьмій вечора, є втома, але приємна втома) А ще ми (сюрпрайз!) в джунглях знайшли автобусну зупинку щира дяка всім! далі буде", - написав Олександр Топорівський у соцмережі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОРОГА ДО ЦІЛЮЩОГО ДЖЕРЕЛА НА КОВЕЛЬЩИНІ ВСТЕЛЕНА СМІТТЯМ. ФОТОФАКТ

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Нововолинську прибрали міське озеро. ФОТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 5 Квітня 2016 11:09
Яка державна служба дасть відповідь на запитання - чому під-час проведення міської толоки гілля з дерев та кущів спалювати можна, а населенню біля власних будівель ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.
аса до Лучанка Показати IP 5 Квітня 2016 12:19
на те вона і називається - державна служба, відповідальність різна, якщо винен господар, платить він, а коли винна держава, платить народ з податків.
Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 12:01
А де патрульний автомобіль? Стільки дерев звалили, а його немає.
12 до Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 13:00
яких дерев? це кущі
до 12 Показати IP 5 Квітня 2016 20:06
))а може вони б виросли !))
За чисті узбіччя Показати IP 6 Квітня 2016 10:25
Підтримую учасників толоки (тому що сам неодноразово брав участь в аналогічних міроприємствах) Людина яка хоча би раз розгрібала такі звалища сміття ніколи викидати сміття так не буде, але нажаль бажаючих поприбирати набагато менше аніж бажаючих посмітити(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus