USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ніфонт привітав найстаршого клірика. ФОТО

24 Січня 2011 10:22
Найстаршому клірику Волинської єпархії УПЦ, почесному ректорові Волинської духовної семінарії протоієрею Петрові Влодеку 10 січня виповнилось 87 років.
У Свято-Покровській кафедральній церкві Луцька іменинника вітали духовенство, викладачі і студенти духовної семінарії та регентського училища. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
А 15 січня, у суботу ввечері, під час всенічної з привітальним словом до ювіляра звернувся керуючий єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. Він побажав отцю Петру здоров’я, сили і Божого благословення на подальшу працю.
У прес-службі кажуть, що протоієрея Петра Влодека дуже добре знають і люблять православні лучани, і тому «Многая літа» співали усі присутні у храмі.
За плечима у протоієрея Петра Влодека – від початку до кінця пройдена Велика Вітчизняна війна, навчання у числі перших студентів Волинської духовної семінарії, пастирське служіння за кордоном, робота по відновленню Київської та Волинської Духовних семінарій.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus