USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Загиблим на Донбасі волинянам встановили меморіальні дошки

12 Вересня 2015 16:10
Заупокійну літію в пам’ять Сергієві Процю, Петрові Сусвалю, Віталієві Ліщуку та чин освяти очолив настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці в селі Овадно Володимирського районного деканату священик Сергій Місан.

Про це повідомляє ВОДТРК з посиланням на сайт цього благочиння.

Пам’ятні дошки встановили в Оваднівському професійному ліцеї, де навчалися Герої. Усі вони загинули в боях на Донбасі. Президент України посмертно нагородив Віталія Ліщука медаллю «Захиснику Вітчизни», а Сергія Проця та Петра Сусваля – орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У заході взяли участь: директор ліцею Василь Ролюк, студенти, рідні військових.

Нагадаємо, Віталій Ліщук (28 років) загинув 22 травня під Волновахою Донецької області.

Сергій Проць (20 років), старший солдат 24-ї окремої механізованої бригади («Залізної») імені Данила Галицького, – під час обстрілу прикордонного пункту пропуску «Довжанський» Луганської області 10 липня.

Петро Сусваль (24 роки), військовослужбовець за контрактом, поранення отримав у бою за Савур-Могилу, помер у Дніпропетровському госпіталі 2 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus