USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.35 10.50

Як лучани благословляли бійців «Світязя» на схід

22 Січня 2015 17:27
Волинські правоохоронці вирушили на схід з незламним бойовим духом і бажанням гідно виконати службовий обов'язок. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Керівництво волинської міліції та волонтери подбали про те, аби у бійців було все необхідне. Міліціонерам придбали нову форму, захисну амуніцію, спецзасоби, зброю, боєприпаси та медичні препарати, забезпечили харчуванням, водою та речами першої необхідності.

Із напутніми словами до правоохоронців звернувся керівник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига:

- Ви маєте досвідчених командирів, багато із вас їдуть на схід не вперше. Ситуація наразі складна, однак ворогу ми дамо гідну відсіч. Кожен із вас прийняв для себе таке нелегке рішення, кожен із вас знає, для чого і чому туди їде. Тож бажаю вам щасливої дороги, Божого благословення і гідного виконання службових обов’язків.

Правоохоронці хвилиною мовчання вшанували пам’ять добровольців-патріотів, які, виконуючи бойові завдання, не повернулися живими зі східних рубежів.

Перед відправленням у далеку дорогу настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив міліціонерів на успішне виконання ними службових обов’язків перед державою та українським народом:

- Сьогодні з волинської землі з побажаннями та молитвами, з вірою і надією на Бога ми відправляємо наших батьків і синів – правоохоронців. Хай служіння буде для них безпечне та помічним для людей і держави. Ми надіємося на Бога і залишаємося тут, як їхня душа, в переживанні і турботі будемо завжди згадувати їх і бажати їм спокійного якнайшвидшого повернення. Хай Господь береже мужніх хлопців та повертає додому живими і здоровими.

Провести у далеку дорогу, окрім рідних і близьких, прийшли волонтери обласного координаційного центру допомоги бійцям АТО. Вони подарували міліціонерам-захисникам плетені власними руками жовто-блакитні браслети-обереги та художні книги. Дівчата наголосили, що бажають, аби кожен правоохоронець, повернувшись додому зі сходу, передав свій щасливий амулет своєму наступникові.

Міцно обіймаючи, щирими та добрими словами рідні та друзі зичили бійцям успішного виконання завдань та швидкого повернення додому. У відрядження на Схід рідні проводжали міліціонерів гучними оплесками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus