USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Громадських активістів Волині запрошують у добровольці

20 Січня 2015 22:53
Під час четвертої хвилі мобілізації, яка розпочалась сьогодні, особливу увагу приділятимуть військовозобов’язаним, які добровільно хочуть стати на захист Батьківщини. Також запросять звернутись у військкомати добровольців з числа громадських активістів.

Про це стало відомо під час брифінгу за участю виконуючого обов’язків військового комісара Романа Кулика а також представників правоохоронних органів та військової прокуратури з питань 4 хвилі мобілізації.
На запитання журналістів про те, чи дійсно громадських активістів, як це обіцяв голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, запросять у військкомати заради того, щоб підняти бойовий дух на передовій та понести туди атмосферу патріотизму радник голови ОДА Борис Кондратюк відповів, що під час мобілізації особливу увагу приділятимуть військовозобов’язаним, які добровільно хочуть стати на захист Батьківщини:

«В тому числі стояло питання стосовно громадських організацій та спілки ветеранів Афганістану. Тому голова ОДА зробив на апаратній нараді таку пропозицію: у кого є бажання - звертатись в обласний військовий комісаріат, який буде здійснювати медобстеження і прийматиме рішення щодо проведення мобілізації. В тому числі - і членів громадських організацій області».
Нагадаємо, під час оперативної наради 10 січня тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу обліково-мобілізаційної роботи Геннадій Лічман зауважив, що варто здійснювати роз’яснювальну роботу серед громади, аби добровольці, готові нести службу в зоні АТО, зверталися безпосередньо у військкомати, а не на гарячу лінію.
Так, мовляв, добровольцям зможуть оформити призов у рамках мобілізації.

Своєю чергою, Володимир Гунчик зазначив, що «не потрібно нікого шукати», адже всі керівники громадських організацій, які тим чи іншим чином оголошували про свою патріотичну підтримку, дуже добре відомі в області, і їх можна побачити у телеефірі щодня. Він закликав Геннадія Лічмана запросити цих активістів в обласний військкомат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus