USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волинські бійці отримали «Урал»

15 Лютого 2016 13:13
Волинський волонтер Валерій Курстак відвідав волинських бійців. З його слів, найбільше хлопці чекали на «Урал». Про це інформує він у мережі Фейсбук.

"Поїздка стала можливою тоді, коли відремонтували двигун на "Урал", тому що його дуже чекали на передовій. Спасибі Петру Сопронюку та його команді за ремонт двигуна і за бус, яким їздили на передову. До від'їзду зібрали закрутки, сухі борщі, картоплю, яблука, сушку, лимони-мандарини, пироги, ще спакували понад тридцять ящиків міксів з різними смачними та корисними продуктами. Так само ящик миючого засобу, два ящика зубної пасти. Ковдри, матраци, подушки, балаклави і теплі в'язані шкарпетки тощо", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, географія завантаження адресних передач - Нововолинськ, Володимир-Волинський, Луцьк, Рівне, Київ, Полтава. "Географія поїздки - Красноармійськ, Велика Новоселівка, Єлизаветівка, Мар'їнка, Славне, Березові, Волноваха. Все відправили, віддали і з вдячністю прийняли", - додає Курстак.

Окрім того, волонтер додає, що по всій передовій йдуть обстріли позицій, немов перевіряють міцність і боєздатність наших солдатів. "Тому збираємося з духом, допомагаємо нашим воїнам - разом ми сила. Через загострилася ситуація прошу для потреб протитанкових військ два далекоміри, для розвідбату - три ноутбуки і три принтери. Якщо є пропозиції - будь ласка, у приват", - звертається до усіх небайдужих волонтер.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus