USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волонтери Волині допомогли переселенцям у Волновасі

4 Листопада 2015 12:41
В рамках програми «Разом з Україною» черговий гуманітарний вантаж у вигляді продуктів харчування та побутової хімії отримали внутрішньо-переміщені особи, які нині проживають у Волновасі – місті побратимі Луцька. Значна частина з них переїхали з Дебальцевого, Іловайська та Пісків – найгарячіших точок зони проведення Антитерористичної операції.

Організувати роботу та допомогти видавати гуманітарну допомогу до Волновахи поїхав працівник Благодійного фонду «Волинь-2014» Ігор Лещенко.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Загалом продуктовими наборами забезпечили сотню родин переселенців. Всі вони як один дякували за допомогу та бажали якнайшвидшого завершення бойових дій на сході та повернення до рідних домівок.

Окрім того, в рамках програми «Разом з Україною» в Дніпропетровську стартувала психологічна частина проекту. Лише за два дні учасниками семінарів стали 54 внутрішньо-переміщені особи. Були проведені заняття із цілепокладання та терапії кольоровим піском.

Учасники зазначають, що заняття зацікавлюють їх незвичайною формою, знімають емоційне напруження, відновлюють віру у власні сили, згуртовують між собою та розширюють коло знайомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus