USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Комбата 28-ої ОМБр підозрюють у хабарництві в зоні АТО

22 Вересня 2015 08:55
Військова контррозвідка Служби безпеки України, спеціальний підрозділ "Альфа" і слідчі військової прокуратури Південного регіону ввечері в понеділок, 21 вересня, в затримали командира батальйону 28-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України за підозрою в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1 млн 100 тис. грн.

Про це у Facebook повідомив заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, - інформує УНІАН.

Згідно з даними прокуратури, вказаний військовослужбовець отримав хабар за сприяння у фінансуванні тероризму та співучасть в організації незаконного в'їзду 10-ти транспортних засобів з вантажем на тимчасово окуповані території Донецької області.

"Прикро і сумно. Вдень захищав Україну, а вночі набивав свій власний карман. Наживався на війні і горі інших людей. Таке от життя, українські реалії, і зарадити цьому може лише закон. Закон для всіх, без винятків і поділів на патріотів і не патріотів. Без цього нам дорога в прірву хаосу і беззаконня, самосуду і жорстокості. Нам не можна цього допустити", – підкреслив Матіос.

Три години тому військова контрозвідка СБУ, Альфа та слідчі військової прокуратури Південного регіону затримали за підоз...

Posted by Анатолій Матіос on 21 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus