USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися зі сходу

17 Лютого 2016 14:28
Шестеро співробітників податкової міліції Волині повернулися після служби в зоні АТО у спецпідрозділі «Фантом». Протягом майже п’яти місяців вони разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролювали лінію розмежування на сході України. Про це інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

За проявлену військову доблесть, мужність і відвагу в час військового протистояння на східних рубежах нашої держави та вагомий особистий внесок в утвердження цілісності і єдності нашої держави цих волинян нагородили подяками ГУ ДФС Волині.

З успішним завершенням служби в зоні АТО волинських «фантомівців» привітав виконувач обов'язків начальника Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський. «Від імені колективу працівників органів ДФС Волині висловлюю щиру вдячність за відповідальну життєву позицію, справжній патріотизм та професіоналізм у захисті економічних інтересів держави. Захищати рідну землю - завжди було справою честі та гідності для чоловіків. Тому ми гордимося тими нашими колегами, які в час військової агресії стали на захист економічних інтересів нашої країни в найгарячіших точках», - звернувся до колег Олександр Юристовський.

Відтак, керівник волинських фіскалів і перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович вручили шістьом співробітникам податкової міліції Волині подяки та подарунки.

Нагадаємо, що одне з першочергових завдань спецпідрозділу «Фантом», склад якого формується зі співробітників податкової міліції, - протидія контрабанді та фальсифікату в зоні тимчасового розмежування на сході держави.

Підрозділ «Фантом» створили наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованої території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus