USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Батькові загиблого Героя з Волині вручили нагороду «За мужність»

18 Листопада 2015 14:40
Відповідно до Указу Президента України № 473/2015 від 13 серпня 2015 року Сергій Дем’яник посмертно удостоєний ордена «За мужність» III ступеня. Цю державну нагороду отримав батько Героя під час церемонії відкриття меморіальної дошку на фасаді школи, ‒ повідомляють у Камінь-Каширській РДА.

Меморіальну дошку бійцеві Сергію Демʼянику встановили у Камені-Каширському на фасаді школи, в якій він навчався.

Урочистості відбулися 17 листопада.

Нагадаємо, військовий служив в 51 бригаді, 3 батальйоні, мінометній батареї. 17 вересня 2014 року стало відомо, що Герой загинув.

Пам’ятний знак встановили на фасаді НВК № 2. Рідні, друзі, педагогічний та учнівський колективи на чолі з директором школи Ганною Куницькою, керівник виконавчої гілки влади району Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, закріплений за сім’єю загиблого головний лікар Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Соловей, директор районного історико-краєзнавчого музею Наталія Пась, голова Камінь-Каширського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Віталій Нестерук, представники районного військового комісаріату вшанували пам’ять цієї відчайдушної людини.

З благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, митрополита Луцького та Волинського УПЦ КП Михаїланастоятель Свято-Миколаївського храму отець Володимир вручив сестрі воїна церковну нагороду – медаль «За жертовність», яка також присвоєна йому посмертно. Представник духовенства прочитав молитву та освятив пам’ятну дошку.

Опісля учасники меморіального заходу поклали квіти до могили загиблого військовослужбовця.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus