USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Прикордонна авіація зафіксувала 7 місць незаконно видобутку бурштину

6 Квітня 2016 17:30
Сім місць, де, можливо, здійснювався незаконний видобуток «сонячного каміння», зафіксував екіпаж прикордонного літака «Diamond» у Рівненській та Житомирській областях.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України

Державна прикордонна служба України суттєво посилила заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні. Окремі ділянки прикриті додатковими прикордонними нарядами та резервами. Організували взаємодію з іншими правоохоронними органами та прикордонниками суміжних країн. Крім того, прикордонне відомство залучає малу авіацію для моніторингу ділянок кордону.

Поряд з припиненням спроб переміщення через кордон товарів та вантажів, в тому числі бурштину, також в межах компетенції Держприкордонслужбою виявляються місця його незаконного видобутку в прикордонні.

Зокрема 7 місць, де можливо здійснювався незаконний видобуток «сонячного каміння», зафіксував екіпаж прикордонного літака «Diamond» у Рівненській та Житомирській областях. На деяких з них були виявлені технічні засоби, десятки людей та велика кількість мотопомп. Загалом пілоти оглянули більше 2000 км2 тилових ділянок прикордонних контрольованих районів.

За цими фактами працівники Держприкордонслужби відразу повідомили керівництво органів місцевої влади, Національну поліцію, СБУ та прокуратуру для проведення перевірки.
2 кілометри південніше нанесеного пункту Задовже
2 кілометри південно-східніше населеного пункту Кухітська Воля
3 кілометри північніше населеного пункту Осова
3 кітометри південно-східше населеного пункту Обище
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
vbnzq Показати IP 6 Квітня 2016 21:42
Может, пора уже бомбить раз по другому никак?
Воін Показати IP 6 Квітня 2016 21:46
Пацани на Сході життя віддають за неньку Україну! А ці м*даки її грабують, і класти вони хотіли на майбутнє України! Полішукі довбані.
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2016 23:16
ВР тоже кладе на всіх бо неможе прийняти закон де за бурштин реальний срок.
Шура до Лучанин Показати IP 7 Квітня 2016 09:38
Потому ваши пацаны иесть дауны а эти молодцы занимаются разработкой и добычей пока все не рас**здили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus