USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волинянка знялася у фотосесії для відомої компанії

15 Січня 2018 08:44
Маленька мешканка Володимира-Волинського Єва Крощук опинилася на сторінках ілюстрованого календаря відомої в Україні і далеко за її межами компанії.

На сторінки настільного календаря дівчинка потрапила після участі у фотосесії, яка відбулася восени цього року. Щоправда, цьому передував певний конкурсний відбір, який проходив серед діток працівників компанії, пише Район.Володимир-Волинський.

Маленька мешканка княжого міста - вихованка дошкільного навчального закладу №2 «Казка» (група «Джмелик»).

Єві - 4 роки. Її мила посмішка та білосніжні кучері не можуть залишити байдужими будь-кого, хто знайомиться із нею. Як розповідають батьки дівчинки, Єва - дуже артистична, любить танцювати, співати, прекрасно комунікує не тільки зі своїми однолітками, а й зі старшими дітьми та, навіть, дорослими. Мабуть, саме тому, під час фотозйомок маленька модель відчувала себе «на своєму місці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus