USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Буковелі відомі українці взяли участь у Зимових Зіркових Іграх

9 Січня 2018 23:36
На курорті Буковель пройшли традиційні змагання Winter Celebrities games.

Аби позмагатись у вправності катання, на старт вийшли зірки українського шоу бізнесу та їх прихильники. Такі перегони вже традиційно відбуваються у другий день Різдва. А з кожним роком, кажуть представники курорту, набирають все більших обертів, пише Фіртка.

"Надзвичайно приємно, що з кожним роком змагання набувають все більшої популярності. Цього року рекордна кількість учасників, близько 50-ти. Траса – майже кілометр і це фантастично просто спробувати відчути цю трасу. Наступного року, ми плануємо змагання перевести у інший формат. Вже від сьогодні запрошуємо всіх, хто співає, танцює, акторів, творчих митців і людей, долучитися до наших змагань", - розповідає прес-аташе курорту Оксана Островська.

Для Зимових Зіркових Ігор, курорт підготував спеціальну трасу, яка сертифікована для гірськолижних змагань міжнародного рівня.

Вітчизняні знаменитості та їх фанати, змагались у дисципліні слалом-гігант. Кожен з учасників мав по-дві спроби, аби «пройти» схилом та оминути численні перешкоди на шляху. Самі прихильники зізнаються, участь у змаганнях - це чудова можливість проявити свої сили та поспілкуватися зі своїми прихильниками.

Актриса Ольга Сумська в період Різдвяних свят з сім’єю завжди відпочивають в Українських Карпатах. Адже тут заряджаються енегрією на весь рік.

"Ну ви знаєте, Карпати мають особливу енергетику. Неможливо в них не закохатися, тому ми тут, на цих трасах", - каже Ольга Сумська.

Відтак судді за допомогою спеціальної системи хронометражу зафіксували час проходження дистанції кожного учасника з точністю до однієї сотої секунди.

В результаті, Ольга Сумська поступилася першістю своїй донечці, Віталій Борисюк - традиційно з золотом, а співак Андрій Кіше отримав срібло. Переможців та призерів змагань – нагородили грамотами, медалями та цінними подарунками.

Свято завершили Різдвяною Колядою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зіряк Шкорян Показати IP 9 Січня 2018 23:43
Які ж все-таки прекрасні в Україні селебріті. Просто гордість розпирає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus