USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.10 41.30
  • PLN 10.35 10.53

Ліки від осінньої депресії: топ-5 українських пісень літа-2017

24 Вересня 2017 14:54
Літо 2017 року видалось багатим на хіти. Не останньою чергою - завдяки впровадженню україномовних квот на радіо. З’являється все більше українських виконавців та колективів, які поки шукають власний стиль, експериментуючи з жанрами та образами.

А для того, аби через осінні дощі та холод Вас не накрила депресія, пропонуємо своєрідне «музичне щеплення» - топ-5 українських треків цього літа у підбірці від Інформаційного агентства Волинські Новини.

Артем Пивоваров – МояНіч

Артем Пивоваров - один із виконавців, які формують обличчя нової української музики, презентував річний танцювальний сингл «МояНіч» відразу на двох мовах: крім російської версії, що увійшла до альбому «Стихія Води», музикант представив і її україномовний варіант. Інтернет-прем'єра треку відбулася на офіційному каналі артиста на Youtube, а в live-виконанні сингл прозвучав 30 червня на головній сцені Atlas Weekend-2017.


Ivan NAVI – «Тимчасовий релакс»

Номінант музичної премії Yuna 2017 в категорії "Відкриття року" Ivan NAVI спеціально до літа створив композицію "Тимчасовий релакс". Основною ідеєю треку є те, що тимчасовий релакс – це універсальні ліки від швидкості цього світу, адже завжди варто насолоджуватись моментами, які нам підкидає життя поки ми такі молоді і робити це під хорошу музику.


Dilemma – Тілом тряси

Є музика, що відкриває свіжий натиск енергії в тілі, навіть через вісім годин безперервних рухів на танцполі. Новий саунд-трек цього літа, представлений групою Dilemma, заявляє: спека - не перешкода. Попри легкість та невимушеність композиції, команда працювала над нею понад півроку. А текст і музику до треку, який так сподобався українцям, писали самі учасники R&B-party групи.


Big Boss –Мажор

Молодий, перспективний гурт Big Boss не так давно з’явився на українській естраді з піснею «Йорк», і вже встиг завоювати популярність серед слухачів і глядачів. Та на досягнутому команда не зупинилась, випустивши саркастичний трек з характерною назвою «Мажор». Атмосферний кліп чудово доповнює пісню про те, як «добре мати супер-тата». Золото, ванни, наповнені грішми, та невидана розкіш – все це доповнює композицію та робить пісню однією з найпопулярніших українських композицій літа-2017.


BAKUN – «Просто танцюй»

26 червня відбулась прем’єра кліпу на пісню «Просто танцюй» від проекту Bakun. Цей трек став справжнім проривом в ефірі радіостанцій України. З перших тижнів своєї появи пісня здобула багато прихильників, завдяки легкому танцювальному настрою. І кілька місяців впевнено тримався на верхніх сходинках багатьох чартів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
психолог Показати IP 24 Вересня 2017 15:31
Депресії як хвороби не існує. Є хандра - "хвороба" лінивих людей, які не хочуть нічим займатись. Гарні ліки від хандри - палка, батіг...
Йован Показати IP 24 Вересня 2017 22:20
А де композиція Хочу на море від Vita & DJ Profit??? Ця пісня мала очолити цей топ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus