USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

«Завжди намагаюсь дотримуватися своїх принципів», - Анатолій Тимощук

13 Лютого 2013 16:18
Футболісту Анатолію Тимощуку побороти проблеми у мюнхенській «Баварії» допомагають його життєві принципи.

Тимощук бореться з проблемами у мюнхенській «Баварії» завдяки своїй життєвій позиції, попри те, що він «гріє» лаву запасних, а збірна України має ще шанс поборотися за вихід на Чемпіонат світу у Бразилії. Про це він розповів кореспонденту газети «Спорт-експрес в Україні».

На запитання, як же вдається Анатолію виживати у складній ситуації, в якій він зараз опинився у «Баварії», наш земляк відповів:
«До «Баварії» завжди велика увага. На лаві запасних зараз футболісти, загальна вартість яких більше 100 мільйонів. Всі, звичайно, хочуть грати і рвуться у бій. Усе може змінитися в будь-яку хвилину. Якось прочитав: «Сьогодні ти капітан на кораблі, а завтра - ніхто. Сьогодні ти ніхто, а завтра - капітан.» Хто міг подумати минулого сезону, що при тій складній ситуації я відіграю у фіналі Ліги чемпіонів 120 хвилин»?

Стержню в характері Анатолія Тимощука можна лише позаздрити, адже, коли він розповів про свої суперечки з екс-головним тренером Луї ван Галом, можна зробити висновок, що не кожен би витримав:

«Якось мене до себе підкликав ван Гал: «Бери інший номер. Цифра у гравця на спині повинна бути не більша, ніж 39. Така моя філософія. 44-й номер здай». Я в «Зеніті» грав під цим номером, тому відмовився його міняти, тоді ван Гал сказав, що я не буду виходити на поле, але я йому довів і грав».

Що ж до майбутнього збірної України, то Анатолій у своїх традиція залишається оптимістом: «Тепер нам втрачати очки не можна. Доки є шанси – будемо боротися за максимальний результат і віддавати перемозі усі сили. Остання товариська гра зі збірною Норвегії вселяє оптимізм».

На думку капітана збірної України, треба завжди бути цілеспрямованим і не залишати надії: «Так, мені тут було нелегко(у Німеччині): купа проблем, чужа мова, менталітет. Але ніколи ні на кого не скаржився, ніколи нічого не просив. Завжди намагаюся дотримуватися своїх принципів. І не здаюся…»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus