USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Завтра - «Галицько-Волинське» дербі

17 Листопада 2012 14:03
Вчетверте Анатолій Демяненко виведе луцьку «Волинь» на поле проти львівських «Карпат». Поки йому не вдавалося перемогти «левів» ні вдома, ні в гостях.

Про це повідомляє прес-служба луцького клубу.

У неділю, 18 листопада о 17.30 арбітр Юрій Мосейчук із Чернівців виведе львівські «Карпати» та луцьку «Волинь» на поле стадіону «Україна». Перша гра другого кола надзвичайно важлива для турнірної ситуації обох суперників. Лучани не мають права на осічку, якщо прагнуть втриматися в пелетоні команд, які претендують на місце у зоні єврокубків, а «Карпати» ніяк не можуть вибратися із дна турнірної таблиці. Від 13 місця їх відділяє уже п’ять очок, а «Говерла», що йде п’ятнадцятою, «дихає у спину», розрив між двома західноукраїнськими командами – три очки.

Лучани відбудуть на гру до Львова у суботу вранці, по обіді проведуть тренування на «Україні». Команда Анатолія Демяненка повна рішучості зламати неприємну тенденцію відсутності перемог над сусідами упродовж останніх восьми років. У березні далекого 2004 року гол Василя Сачка приніс лучанам перемогу на «Україні» з рахунком 1:0.

Особливий вплив на матч має дискваліфікація двох провідних гравців в обох командах – Аржанова та Сімініна у «Волині» та Мілошевича та Штіліча у «Карпатах». Останньому, попри прохання про відміну червоної картки і грі з «Металістом» у четвер, КДК ФФУ присудила три матчі дискваліфікації.

Окремий аспект протистояння, який може зіграти на руку львів’янам, менша втома гравців, яких викликали на матчі збірних посеред цього тижня. «Карпати» вмовили грузинську федерацію не викликати Даушвілі та Кенію на гру із Єгиптом (0:0). А Богатінов (Македонія) та Балажиц (Словенія) на товариську гру у Скоп`є (3:2 на користь македонців) хоч і викликалися, але на поле не виходили. А от «волиняни» Насонов, Занєв та Шиков за збірні відіграли. Утім, перші двоє тільки по тайму.

Цей матч «Волині» та «Карпат» буде вже четвертим для Анатолія Демяненка на тренерському містку лучан. У квітні його підопічні програли у Львові надмотивованим «Карпатам» (1:0), у липні в матчі-відкритті сезону прикро «відпустили» їх додому з Луцька із нічиєю (1:1, Лопес), а у вересні під час тренувального збору «Волинь» зіграла у столиці Галичини із зелено-білими унічию 2:2. Причому Суботич вже до 18 хвилини зробив дубль, але наприкінці гри, після численних замін у складі гостей «Карпати» зрівняли рахунок. До слова, нічия у липневому матчі стала всього першою (!) в історії відносин запеклих суперників у чемпіонатах України.

Загальна статистика матчів між суперниками така: 17 матчів, +8 =1 -8; у голах − 17:17. У Львові: +5 =0 -3; у голах − 8:7 поки що на користь «Карпат». Відзначимо й те, що саме на власній арені «Карпати» у цьому сезоні взяли майже 90% зароблених очок.

Телетрансляцію матчу можна подивитися на каналі «2+2». Коментаторами гри будуть Роман Бебех та Олег Шмідт. Поєдинок молодіжних команд відбудеться 17 листопада о 14.00 на стадіоні СКА.

На матч у Львові поїдуть й вболівальники з Луцька. Записатися у поїздку можна у відповідальних працівників клубу до 15.00 суботи 17 листопада за телефонами 050-713-74-97, 067-713-16-93.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus