USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Захисника «Волині» назвали на честь Блохіна

5 Листопада 2012 18:19
Оборонець луцької «Волині» Олег Шандрук став футболістом «з подачі» батька. Та й назвали його Олегом на честь українського бомбардира та тренера Блохіна.

Про це він розповів прес-службі клубу.

Зі слів Шандрука, він став футболістом під впливом батька, який довгий час грав на аматорському рівні. «Навіть мене назвав на честь Олега Блохіна. Хто ж знав, що мені нетривалий час доведеться у «Чорноморці» працювати під його і Андрія Баля опікою!» - зауважив захисник.

Також він розказав, що вже вчетверте приїхав грати у футбол до Луцька. «Крім 2000 року, невдалого 2010-го та нинішньої появи, я ще у 2003-у приїздив на збори до Луцька, але тоді не склалося. Попросив ніч на роздуми, хотів із батьками порадитися, все ж ще зовсім юним був, але вранці від моїх послуг вже відмовилися, і я повернувся до Донецька», - зазначив Шандрук.

Окрім цього, він пригадав, чому мало часу провів у «Волині» на початку 2000-х років. «Мене запросили на перегляд до «Шахтаря». На ті роки «гірники» вже потроху ставали суперкомандою. В Донецьку все вийшло, я дограв сезон у «Волині» у першій лізі і взимку 2001 року підписав п’ятирічний контракт із «Шахтарем», - сказав футболіст.

А от в 2010-му гравець не порозумівся з тренером «хрестоносців» Віталієм Кварцяним. «Дійшло до великого скандалу після стартового матчу із «Ворсклою» – 0:4. Перший тур, розгром, «всі винуваті»… Я збагнув, що сприймаю інші методи роботи, чесно про це сказав Кварцяному, ми потиснули руки і розсталися. Так я опинився у «Севастополі», із якого знову цього року повернувся до «Волині», - розповів Шандрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кварц Показати IP 5 Листопада 2012 20:55
ех тоже играчок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus