USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

З «Ворсклою» грали на перемогу, - Демяненко

7 Квітня 2012 13:36
У матчі проти полтавської «Ворскли» футболісти луцької «Волині» грали на перемогу. Наставник «хрестоносців» Анатолій Демяненко стверджує, що про нічию мова не йшла.

Про це він сказав 6 квітня під час післяматчевої прес-конференції.

Зі слів фахівця, у перерві матчу йому довелося провести «виховну» бесіду з футболістами. «Пояснити, що так у футбол не грають. Другий тайм зіграли вже більш-менш, мали хороші моменти, але їхній воротар дуже добре грав», - зазначив тренер.

Дем’яненко зауважив, що налаштовував команду лише на перемогу. Мовляв, на нуль ніхто не грав.

Щодо відсутності на полі Сергія Пилипчука, Демяненко пояснив, що гравець отримав мікротравму. «Не було сенсу її ускладнювати. Він міг вийти, але згодом випасти ще надовго», - сказав тренер.
Також він вважає, що потрібно довіряти молодому захиснику Віталію Приндеті. «Він буде помилятися, але слід довіряти йому. А що робити? Я в 19 років вже грав за «Динамо»... Тим більше, що він – українець. Навіщо на цю позицію іноземців купувати? Буде Приндета зростати, якщо, звісно, дискотеки не зламають голову і все інше», - додав Демяненко.

Стосовно продовження контракту з нападником Майконом, фахівець розповів, що наразі футболіст ще не прийняв остаточного рішення. «Стосовно нового контракту, то він ще думає, певне, агенти там йому мізки компасують. Ви ж знаєте, яка в них задача», - з усмішкою зауважив наставник «Волині».

Натомість головний тренер ФК «Ворскла» Микола Павлов розказав, що команда виконала його завдання - зіграти на нуль.

«Нам завжди важко даються ігри в Луцьку, незалежно хто тренує «Волинь» – Кварцяний чи Демяненко. Ваша команда з характером. Ми задоволені тим, що зіграли сьогодні внічию», - відзначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus