USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

З «Волині» пішов Бохашвілі

27 Жовтня 2015 08:00
Футбольний клуб «Волинь» достроково розірвав договір оренди з нападником «Дніпра» Євгеном Бохашвілі.

«Я приїхав на чергове тренування, до мене підійшов адміністратор і сказав, що була команда від Кварцяного розірвати контракт. Мені потрібно було підійти і підписати. Ми навіть з Віталієм Володимировичем ні про що не поговорили. Я сам зрозумів, що не потрібен йому, тому підписав розрив без питань», – розповів гравець.



Зі слів Бохашвілі, його агент зараз займається пошуками нової команди для нього. Гравець готовий розглянути будь-які варіанти. «Хотілося б просто грати у футбол. Вже без різниці, де грати – в Україні чи ні. Для мене зараз найголовніше – грати у футбол на нормальному рівні і постійно», - сказав Євген.



Нагадаємо, «Волинь» орендувала Бохашвілі у липні 2014 разом з одноклубниками Русланом Бабенком та Олександром Кобахідзе. Проте закріпитися в луцькому клубі Євген не зумів, зігравши до кінця року лише в одному матчі чемпіонату і одній грі кубку, після чого повернувся в «Дніпро». Проте вже на наступний сезон 2015/16 футболіст знову був відданий в оренду у «Волинь». У новому сезоні гравець мав не набагато більше ігрової практики – 68 хвилин сумарного часу у трьох матчах першої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КВИТКИ НА МАТЧ «ВОЛИНЬ»-«МИКОЛАЇВ» - ВЖЕ У ПРОДАЖУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus