USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Зі спортзалу в АТО: президент волинського футзалу пішов до війська

22 Лютого 2015 10:55
Президента АМФВ мобілізували 3 лютого, тож ні хвилини не вагаючись, Сергій Голоскоков став на захист Батьківщини. Про це повідомляє ВолиньSport.

Відтак, щоб підтримати Сергія судді, інспектори та лікарі, передали частину свого заробітку на потреби армії для придбання обмундирування.

Зараз Сергій Голоскоков перебуває у навчальному центрі, а вже в кінці цього місяця буде готуватися до відправки на схід.

У найближчі вихідні, коли будуть відбуватися матчі чемпіонату, у приміщенні «Арени Спорт» (СРК «Анденалін-Сіті») буде стояти скринька. Прохання всім небайдужим, долучитися до благородної справи.

Як відомо, усяких немилозвучних прізвиськ чув Сергій останнім часом на свою адресу через вільне володіння російською мовою. Однак його вчинок і бажання боронити свою державу говорить сам за себе.

АМФВ й надалі продовжує справу, започатковану Сергієм Голоскоковим, адже й сам він в телефонному режимі в курсі всіх подій, що відбуваються у чемпіонаті і дистанційно допомагає вирішувати всі нагальні проблеми та планує прибути на церемонію нагородження призерів та чемпіонів після завершення чемпіонату.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus