USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.50 10.65

Юні лучани змагалися на турнірі з настільного хокею

16 Лютого 2018 22:09
15 лютого 2018 року комунальний заклад "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради" в приміщенні "Біла тура" (вул. Будівельників, 11) організував і провів турнір з настільного хокею серед команд за місцем проживання. В змаганнях взяли участь 42 юних хокеїстів (юнаки та дівчата 2004 року народження і молодші). Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Настільний хокей дуже цікава, захоплююча, і більше того – динамічна розвага. За 5 хвилин ігрового часу ситуація на полі міняється з блискавичною швидкістю, тому ця гра потребує активної участі гравців, високої концентрації їхньої уваги, точної координації рухів та наполегливості.

Змагання проходили за коловою системою. Впродовж 7 турів настільних хокейних баталій учасники з неабияким азартом прагнули закинути побільше шайб у ворота суперника. Діти заздалегідь готувались до цього турніру в приміщеннях міського центру "Спорт для всіх", які знаходяться у різних мікрорайонах міста.

За підсумками трьохгодинної запеклої боротьби найвправнішими хокеїстками стали дівчата з команди "Лучеськ" (Дарина Сахнюк, Анастасія Палаєвська, Аліна Палаєвська).

Друге місце вибороли дівчата команди "Стріла" (Марія Наумлюк, Софія Ковальчук, Іванна Чеховська).

На третій сходинці п'єдесталу опинились дівчата команди "Атлет" (Ліза Шевчук, Анастасія Сидоренко, Софія Завада).

Серед юнаків місця розподілились в такому порядку:

І місце у команди "Лучеськ" (Ілля Новак, Степан Ілько, Владислав Демчук);

ІІ місце у команди "Атлет" (Антон Роса, Сергій Луценко, Дмитро Гурін);

ІІІ місце у команди "Білий м'яч" (Максим Кичук, Станіслав Литвин, Ілля Литвин).

По закінченні турніру переможці та призери отримали дипломи від комунального закладу "Луцький міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus