USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Єдиний легіонер «Волиньбаскета» повернувся додому

25 Квітня 2016 08:00
Американський баскетболіст Хакім Джексон повернувся додому в США. Чи продовжить легіонер співпрацю з «Волиньбаскетом» поки невідомо. У клубі пояснюють, що все залежить від фінансових можливостей структури у наступному сезоні.

За «Волиньбаскет» Джексон зіграв 26 матчів, в яких у середньому знаходився 21:17 хвилин на майданчику. Цікаво, що за цей час баскетболіст жодного разу навіть не спробував кинути триочковий. За гру він в середньому набирав 11,3 очка, робив 4,8 підбирання, 0,7 передачі. Його середньостатистичний коефіцієнт ефективності склав 11,0.

«Цей сезон був важкий для нас. «Волиньбаскет» провів свій перший рік у найсильнішому чемпіонаті країни, команду будувалася фактично на ходу. Тренери багато працювали з нами, щоби поставити правильно свою гру. Восьме місце і збереження прописки у Суперлізі вважаю хорошим досягненням для молодої команди», - підбив підсумки сезону Хакім Джексон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬБАСКЕТ» ВИБУВ З СУПЕРЛІГИ НА СТАДІЇ ЧВЕРТЬФІНАЛУ

25-річний гравець вже повернувся до Флориди. Про луцький період своєї кар’єри у нього залишилися лише хороші спогади.

«Я радий повернутись додому. Я скучав за старим добрим життям у рідній Флориді. Немає кращого місця, ніж дім. Та я хочу подякувати команді «Волиньбаскет» і всім вболівальникам за підтримку та любов», - сказав Хакім.

Нагадаємо, за «лицарів» Джексон дебютував на початку грудня минулого року у виїзному матчі з «Черкаськими Мавпами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юр Показати IP 25 Квітня 2016 08:36
Автору: по-перше: дебютував він не просто на початку грудня. Перший матч за Луцьк Шон зіграв у СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. по-друге: Хакім - не єдиний легіонер. Ану полистай біографії усіх
вік Показати IP 25 Квітня 2016 11:11
так він як на легіонера дуже слабий гравець.Я бачив його ігри в Луцьку і там були куди сильніші наші українські хлопці.Одним словам тренер невміє обирати склад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus