USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Визначають найкращого фізкультурника. ФОТО

16 Січня 2012 15:26
У Луцьку розпочався обласний ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2012» у номінації «Фізична культура». Участь у ньому беруть 15 переможців районних і міських конкурсів.
Відкриття обласного етапу конкурсу відбулося на базі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Участь в урочистості взяли вчителі, які змагаються за звання кращого «фізкультурника» Волині, а також представники журі та обласного управління освіти і науки ОДА.
Як розповів координатор конкурсу, методист з фізичної культури Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Олег Дикий, взяти участь у конкурсі могло б 20 учителів, адже саме стільки районів і міст обласного значення є на Волині. Втім, зголосилося тільки 15.

За правилами конкурсу, учасники мають підготувати матеріали про свою роботу, потім муситимуть презентувати свій досвід роботи з учнями, складатимуть тести, виконуватимуть теоретичне завдання – розширений план-конспект уроку, проведуть майстер-класи, а також проведуть «відкритий» урок.

Фактично конкурс розпочався 10 січня, коли на розгляд журі учителі надали матеріали про свою роботу, підготовлені завчасно. А від сьогодні й до кінця тижня триватимуть чергові етапи змагань.
Ім’я переможця, за словами Олега Дикого, організатори назвуть у п’ятницю.

Фахівець також нагадав, що конкурс «Вчитель року» в номінації «Фізична культура» триває з 1997-ого року, але не щороку. За цей час він відбувався 4 рази і волинські учителі двічі ставали кращими в Україні – 1997-ого учитель Луцької гімназії №21 Наталія Денисенко і 2008-ого «фізкультурник» цієї ж школи – Олександр Іванов. Обидва нині мають звання Заслужених учителів України.

«Наші вчителі з Волині – у когорті кращих вчителів України, саме вчителі фізичної культури. З фізкультури ми маємо ще проміжні конкурси, коли не проходить конкурс «Вчитель року», і за рахунок цього ми маємо можливість підготувати вчителів до участі у цьому основному конкурсі», ‒ зауважив Дикий.

До слова, Олександр Іванов цього року очолює журі обласного туру «Вчителя року» в номінації «Фізична культура».

Завершальний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації «Фізична культура» відбудеться в березні у Луганську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрась Показати IP 16 Січня 2012 19:39
Слово фізкультурник співзвучне з безкультурником. А для відома журналістів їх фах - вчитель фізичної культури. До того ж в попередніх 4 конкурсах вони були в числі перемождців і призерів Всеукраїнського рівня за що отримали звання Заслужений вчитель України. Вони не дозволять собі назвати автора "журналюгою".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus