USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянка поїде на Кубок світу зі спортивної ходьби

10 Березня 2012 12:18
Ряд нагород з найрізноманітніших чемпіонатів та турнірів привезли спортсмени Волині додому. Вихованка ФСТ «Спартак» здобула золото на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби, що дає їй право їхати на Кубок світу.
Про це розповів заступник начальника управління у справах сімʼї, молоді та спорту ОДА Андрій Мороз.
Зокрема, в Бєлграді 4-9 березня відбувся Чемпіонат Європи з вільної боротьби. Золоту медаль звідти привезла ковельчанка Юлія Остапчук (вагова категорія 63 кілограм).
Окрім того, завершився Кубок України з важкої атлетики в місті Чернігові. Збірна команда Волині з 24 команд завоювала 1 місце. Варто зауважити, що вже третій рік поспіль Волинь посідає цю сходинку.
Також золото здобув Токар Богдан (вагова категорія 69 кілограм) та Юрій Бойко (вагова категорія 77 кілограм). Третє місце посів Володимир Лук’янчук (вагова категорія 62 кілограми).
Днями завершився і Чемпіонат України зі спортивної ходьби в місті Євпаторія. Вихованка ФСТ «Спартак» Надія Боровська здобула золото на дистанції 20 кілометрів. Таким чином, вона здобула право на участь в Кубку світу, який відбудеться в травні у Росії.
Валентина Мирончук посіла третє місце серед юніорів. І також братиме участь в кубку світу в Росії, представляючи юніорську команду України
Загалом Волинь здобула 4 загальнокомандне місце серед усіх регіонів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus