USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинський ДАІ-шник розправився зі штангою

24 Жовтня 2012 18:01
Волинський правоохоронець здобув першість у відкритому кубку з пауерліфтингу. Спортсмен переміг у віковій категорії 45-49 років, у вазі до 90 кілограм.

Про це повідомляють у прес-службі УДАІ УМВС в області.

У відкритому кубку ВПА (World Powerlifting Alliance) України з жиму штанги лежачи перемогу святкував волинянин Григорій Мірошниченко. Наразі чоловік очолює Луцький відділ організації реєстраційно-екзаменаційної роботи обласного управління ДАІ.

Змагання відбулися у Чернігові. Так, протягом двох днів за перемогу боролися атлети не лише зі всієї України, а й із країн близького зарубіжжя.

Правоохоронець завоював перше місце із результатом 125 кг у віковій категорії 45-49 років (вага до 90 кг). Раніше спортсмен виступав на чемпіонаті світу з пауерліфтингу WPA RAW 2012 Powerlifting & Bench Press Champ, що проходив у Луцьку, де теж «взяв» перше місце.



Григорій Мірошниченко розповів, що займається спортом не один десяток років. «Постійно посилено тренуюся, адже для мене це – своєрідна розрядка після роботи», - додав силач.

Прикметно, що ДАІ-шник є пенсіонером органів внутрішніх справ, тож принагідно наголошує на тому, що активний спосіб життя, поєднаний зі спортом – це насамперед здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus