USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Волинські волейболістки почали «Фінал чотирьох» з перемоги. ФОТО

13 Квітня 2013 08:45
Жіноча волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» у першому матчі фінального туру чемпіонату України з волейболу у суперлізі перемогла «Сєвєродончанку» - 3:1. Гра відбулася 12 квітня у Луцьку в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

На першу гру «Фіналу чотирьох» наставник волинянок Богуслав Галицький виставив бойовий склад: Інна Молодцова, Юлія Молодцова, Олена Туркула, Ольга Андрусенко, Анна Довгополюк, Алла Політанська та Оксана Підгурська.

Початок першої партії був за «Сєвєродончанкою» 0:2. Однак досить швидко наші дівчата показали, хто в домі господар - 14:10. Утім і гості з Луганщини не збиралися просто так віддавати партію, тож не тільки наздогнали волинянок, але й вийшли вперед – 19:21. Лише після тайм-ауту взятого керманичем «Континіум-Волинь-Університету» його підопічні оговталися і вирвали перемогу 25:23.




Наступна партія теж була за господарками майданчика. Волинські волейболістки взяли впевнений відрив з самого початку 6:1 і тримали його до завершення сету – 25:17 і жодних запитань.

А ось наступна партія могла стати заключною у матчі, однак сєвєродончанки були іншої думки. Вони виклалися на повну. Ще на початку партії гості показали, що здаватися не збираються. 7:12 – такий був найбільший розрив. Наші дівчата зуміли наздогнати суперниць – 21:21 і довго команди йшли очко в очко. Утім в «більше-менше» гравці «Сєвєродончанки» таки були фартовішими – 27:29. І рахунок у грі став уже 2:1.
Четвертий сет «Континіум-Волинь-Університету» треба було будь що перемагати, аби не заганяти себе у кут. І волинські волейболістки впоралися із завданням– 25:21 і перша перемога у «Фіналі чотирьох».

Наступну гру волинянки зіграють у суботу 13 квітня о 12:00 з головним фаворитом южненським «Хіміком».
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus