USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Волинські волейболістки не залишили шансів команді з Рівного

16 Лютого 2013 18:41
У 10 турі чемпіонату України з волейболу серед жінок у Суперлізі команда «Континіум - Волинь - Університет» розгромила у Рівному місцеву «Регіну - МЕГУ - ОШВСМ» з рахунком 3:0.

У перший день проти аутсайдера «Регіни», головний тренер волинянок Богуслав Галицький вистави такий стартовий склад: Молодцова, Андрусенко, Довгополюк, Туркула, Політанська, Оболонська. Під час поєдинку замість Довгополюк вийшла Степанюк. А наприкінці зустрічі - і Біньковська.

Початок першої партії викликав занепокоєння. Довгий час команди йшли очко в очко, аж до рахунку 11:11. Після цього наші землячки, схоже, згадали, що вони приїхали до сусідів у ранзі беззаперечного лідера. У підсумку 18:25 – кінцевий рахунок першого сету.

Другу партію волинянки розпочали більш переконливо, ніж попередню, тож наблизитися супернику не дали. 12:25 – закономірний результат цього сету. Не залишили шансів господарям гравці «Континіум - Волинь- Університет» і в третій партії переконливо узявши гору - 10:25.

Загальний рахунок 0:3 на користь наших землячок лише підтвердив їх статус лідера. Завтра, у неділю, 17 лютого, команди зіграють між собою другу гру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus