USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Волинські веслувальники-юніори підкорили Європу

18 Липня 2012 14:14
Троє волинських спортсменів-веслувальників завоювали золоті медалі під час чемпіонату Європи, що днями відбувся в Португалії. За підсумками змагань збірна команда України посіла почесне перше місце у змаганнях серед юніорів.

Про це 18 липня повідомили в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Так, з 12 по 15 липня в португальському місті Монтемор-о-Вело відбувався чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23-ох років.

В змаганнях у складі національної збірної команди України взяли участь чотири волинських спортсмени.
За результатами турніру в каное-двійці на дистанціях 1 та 0,5 кілометра та у каное-четвірці на дистанції 1 кілометр чемпіонами Європи серед юніорів стали волиняни Юрій Вандюк і Андрій Рибачок.

А в складі каное-четвірки на дистанції 1 кілометр чемпіоном Європи став студент Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького національного технічного інституту Яків Дудка.

Натомість Марія Василевська посіла четверте місце у змаганнях на байдарках-двійках на дистанції 0,5 кілометра, шосте місце у байдарці-одиночці на дистанції 1 км, дев’яте місце у байдарці-одиночці на дистанції 0,5 км.

За підсумками змагань збірна команда України посіла почесне перше місце у змаганнях серед юніорів, шосте – серед молоді та третє загальнокомандне місце поступившись лише збірним командам з Угорщини та Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus