USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.75

Волинські штангістки - призери чемпіонату України

4 Квітня 2013 13:49
Волинянки Ірина Воробйова та Світлана Пелих здобули медалі на Першому Чемпіонаті України з пауерліфтингу без використання спеціального екіпірування, що протягом 3-5 квітня відбувається у спорткомплексі «Динамо» у Луцьку.

Дві волинянки зайняли призові місця у категорії «жінки» у вазі до 63 кілограмів. Ірина Воробйова здобула «срібло», а Світлана Пелих – «бронзу».

Учора, 4 квітня, завершилися виступи спортсменок у категорії дівчата. Перше командне місце вибороли наші сусіди штангістки з Рівненської області. Друге - за кіровоградками, а третя сходинка у представниць Донеччини. Наші спортсменки у цій категорії участі не брали.

Натомість, місцеві вболівальники очікують виступи волинських чоловіків, які боротимуться за медалі у п’ятницю 5 квітня.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хтось Показати IP 4 Квітня 2013 23:29
А фото з нашими дівчатами жодного....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus