USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинські «рукопашники» вибороли всі призові місця.ФОТО

2 Листопада 2011 14:27
Усі призові місця у командному заліку другого дитячо-юнацького турніру з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв», що відбувся у спорткомплексі ФСТ «Колос», вибороли волиняни.

У турнірі прийняли участь 117 спортсменів із 4 клубів Волинської області, які практикують контактні види єдиноборств (ВОСК «Магістр», ВРКРБ «Інсайт», ВРФРБ «Рубіж», ВСК «Тайфун»), 5 команд із областей західного регіону України та збірна Бреста Республіки Білорусь.

Змагання проходили за правилами дозованого контакту без зупинки часу. Так, у ході двобоїв спортсменам дозволялось виконувати ударну техніку руками та ногами в голову та тулуб суперника, проводити увесь арсенал техніки кидання, а також здійснювати больові та задушливі прийоми.

Уперше змагання такого високого рівня підготовки та представництва проводились на Волині серед наймолодшої вікової категорії. А саме - дітей віком 8-9 років, а також юнацьких вікових груп: 10-11, 12-13 та 14-15 років.

Окрім пам’ятних сувенірів, кубків, медалей та дипломів, за рішенням головної суддівської колегії окремих спортсменів відзначили цінними подарунками.

У командному заліку місця розподілилися наступним чином: третє місце посів ВРКРБ «Інсайт», друге виборола ВРФРБ «Рубіж», а переможцем турніру став ВОСК «Магістр».

Організаторами змагань виступили управління у справах сім`ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus