USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Волинські баскетболісти поступилися білорусам. ФОТО

29 Вересня 2013 13:50
В рамках міжнародного юнацького турніру «Золота осінь-2013» відбулась зустріч між командами «Волиньбаскет-КДЮСШ» та гостями з Білорусі – «Гродно», які і святкували перемогу.

Для волинян цей турнір стане своєрідним випробуванням, адже сюди приїхали чимало команд, серед яких є і чемпіони Вищої юнацької баскетбольної ліги, і просто добре зіграні склади. Ще перед початком гри було зрозуміло, що шансів на перемогу у волинян небагато, адже їм доведеться протистояти чемпіонам Білорусі.

Взнаки дався чи то психологічний момент, чи, дійсно, брак досвіду (адже в команді є гравці, які серйозно тренуються лише рік), але гості з перших секунд взяли ініціативу в свої руки. Вже на перших секундах зустрічі білоруси поцілили кільце господарів арени. Оговталась «Волиньбаскет-КДЮСШ» лише після того, як табло показало 0:6.

Було видно, що лучани старалися зі всіх сил: намагались скорочувати відставання, міняли тактику, атакували. Та зусилля виявились марними – за всю гру «наші» ні разу не змогли отримати перевагу в очках. Остання четверть поставила жирну крапку в цій зустрічі: 34:64 на користь «Гродно» з Білорусі.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus