USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волинські рукопашники повернулись додому з медалями

9 Квітня 2016 08:00
Третє місце в командному заліку, а також золоті і срібні медалі привезли волиняни з чемпіонату України з рукопашного бою.

7-8 квітня в Чернівцях відбувся 16-й чемпіонат України з рукопашного бою.Збірну команду Волинської області на головному спортивному форумі аматорів цього виду спорту представляли кращі вихованці спортивних клубів Луцька «Воїн», «Бусідо» та федерації рукопашного бою «РУБІЖ».

Волинські спортсмени підтвердили відомий в України високий статус волинської школи єдиноборств.

У напруженій боротьбі з командами 11 областей нашої держави збірна команда Волинської області виборола третє загальнокомандне місце.

До скарбниці командного результату додали свій внесок Амір Юзепчук, Артур Столярук та Арсен Безкоровайний, які провели цікаві та напружені двобої з майбутніми фіналістами чемпіонату.

Беззаперечними лідерами в своїй ваговій категорії (до 80 кг) стали Андрій Супрунюк та Дмитро Мартинюк, які дійшли до фіналу та розподілили між собою срібну та золоту нагороди чемпіонату.

Золоту нагороду в розділі «легкий контакт» та срібну медаль в розділі «повний контакт» виборов для Волині Дмитро Щурук.

«Приємно, що важка навчально-тренувальна праця тренерів Сергія Гузова, Сергія Трикоза, Андрія Зінчука, Олександра Панасюка та майстерність і воля всіх учасників збірної команди Волинської області дозволила підтвердити високе реноме волинської школи єдиноборств», - повідомляють спортсмени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 9 Квітня 2016 09:21
Вітаю ! майбутніх перемог в не легкій вашій роботі!
сергій рижков Показати IP 9 Квітня 2016 20:59
головне хлопці не бийте людей за гроші ....
правда Показати IP 12 Квітня 2016 22:24
ці не будуть))) знаю які можуть!!! і бють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus