USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.47

Волинські легкоатлети розігріваються на Авангарді перед чемпіонатом України

25 Січня 2017 23:37
Попри сніг та тріскучі морози січневий стадіон "Авангард" не стоїть пусткою. Тут щодня тренуються волинські легкоатлети, які напередодні тренувальних зборів у більш теплих краях, набувають чи закріплюють форму.

Найбільше з-поміж атлетів, які намотують кола на головній спориивній арені області, майстрів спортивної ходьби. Частина з них цими днями відбула на другий іноземний збір цього сезону - в турецьку Анталію.

"У грудні елітна група скороходів займалася в киргизькій Чолпон-Аті, нині їдемо до Туреччини. Це буде заключний етап підготовки до Чемпіонату України, який відбудеться в березні в Івано-Франківську", – розповів «Волинським Новинам» тренер Микола Калитка.

Змагання у Франківську важливі, адже стануть відбірними на Кубок Європи із спортивної ходьби у чеських Подебрадах (21 травня). По тому - головний старт сезону - серпневий чемпіонат світу у Лондоні.

Олімпійський сезон закінчився і почалася підготовка до нових Ігор, треба набувати форму - це девіз учасниці вже трьох літніх олімпіад Надії Боровської. "Наші тренери розчищали доріжку на Авангарді від снігу, тому тепер час готуватися у теплих краях. У Луцьку ми набрали так званий "об`єм", а в Анталії акцент буде на розвитку швидкісних кондицій. Будемо розганятися, аби добре виступити на чемпіонаті в Івано-Франківську", - коментує підготовку Надія.

Іван Банзерук, Валентина Мирончук та Надія Боровська тренуватимуться із своїми наставниками Миколою Калиткою та Володимиром Яловиком в Туреччині до кінця лютого.

Відео з тренувань:



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus